Vad är Viktiga Listan?

Viktiga Listan är en e-postlista för alla som har eller har haft problem med övervikt. Många av medlemmarna är viktväktare, andra jobbar med andra metoder eller på egen hand. Det vi har gemensamt är att vi stöder och hjälper varann med viktminskningen.

Vi är ett glatt gäng som gläds med och inspireras av varann när det går bra, och peppar och uppmuntrar varann när det inte gör det.

Vi pratar mycket om träning, matlagning, kläder, motivation och annat som hör till viktminskning. Vi delar med oss av våra recept och smarta tips, ger varann råd och stöd, uppmuntran och glada hurrarop.

En viktig del av diskussionerna handlar om varför vi är eller har varit överviktiga, varför vi tröstäter och varför vi har konstiga matbeteenden. Vi funderar, filosoferar och analyserar oss själva och kommer ofta till insikter som hjälper oss i vardagen.

Naturligtvis diskuterar vi inte enbart viktminskning, vi pratar även ganska fritt om det mesta som rör hälsa och hur vi mår. Utöver det kommer det en hel del off topic-mail om graviditet, böcker, husköp, juridik, jobb, shopping och allt annat viktigt och oviktigt.

Så här blir du medlem

Eftersom våra samtal ofta blir väldigt personliga är Viktiga listan en
sluten lista, vilket innebär att den som vill gå med först måste bli godkänd
av listowner.

Vi tar gärna in nya medlemmar, men vi vill först veta vem det är vi släpper in. Därför ber vi de som söker om en kort presentation.
Undantag: Alla medlemmar har rätt att säga nej till en ny medlem. Vi förbehåller oss också rätten att neka medlemskap till personer som tidigare varit med på listan men inte skött sig.

Om du vill bli medlem så titta igenom listreglerna och anmäl dig sedan på Yahoogroups, groups.yahoo.com/group/viktigalistan.